Sekmadienis

Straipsnis iš MKE. Kopijuoti draudžiama.
Peršokti į: navigaciją, paieška

„SEKMADIENIS", pop muzikos grupė. Vadovas Antanas Dargis.

Įkurta 1987 m. Grupę sudarė Gintaras Saltuška (mušamieji), Jonas Šopa (klavišiniai), Raimondas Armalas (elektrinė gitara), Antanas Dargis (klavišiniai), Jūratė Milauskaitė (bosinė gitara, dainų atlikėja). Grupėje vėliau dainavo Tomas Augulis, Asta Pilypaitė.

Su savo koncertine programa „Sekmadienis" yra lankęsis Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje ir Vokietijoje. Grupė „Sekmadienis” - konkurso „Baltijos jaunystė 87” žiuri prizo už kūrybinius ieškojimus laimėtoja, „Pop Art” festivalio (1994 m.) Didžiojo prizo laureatė ir kt.

Diskografija

  • 1987 m. "Namai"
  • 1988 m. "Po tylinčiom žvaigždėm"
  • 1989 m. "Sekmadienis - darbo diena"
  • 1990 m. "Šauksmas" (LP)
  • 1991 m. "Sugrįžk"
  • 1992 m. "Kalėdų naktį tylią"
  • 1993 m. "Šaukiu tave"
  • 1994 m. "Meilės traukinys"
  • "Visų laikų topai" (MC ir CD)
  • 1995 m. "Viskų ratu"
  • 1996 m. "Apie meilę" (MC ir CD)
  • 1997 m. "Savo keliu"
  • 1999 m. "Šiltas vėjas" (MC ir CD)
  • 2001 m. "Apie laimę, meilę ir draugus" (MC ir CD)
  • 2007 m. "Šauk mane vardu" (MC ir CD)